1
$\begingroup$

I'm taking a mock test and there is a relatively straight forward question that I am not sure about.

Sara and Jenny share some money in the ratio 6:7
Sara gets $96.00

How much does Jenny get?

In order to do this question, do I do something like this:

6+7 = 13 (total parts)
96 / 6 = 16 (value of each part)
16 * 7 = 112

Could anyone check that I am approaching this question correctly please?

$\endgroup$
  • 3
    $\begingroup$ Well done, Jim. $\endgroup$ – evil999man Apr 19 '14 at 16:14
  • $\begingroup$ Thank you for the clarification $\endgroup$ – Jimmy Apr 19 '14 at 16:25

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.